Lord Leatherdale hengst

Nakomelingen van onze hengsten scoren in Hoogerheide

Tijdens de Subtop wedstrijd op vrijdag 5 april in Hoogerheide scoorden de nakomelingen van onze hengsten weer goed.

Charlotte Fry zette in de Prix St. Georges de hoogste score neer. Zij reed For Your Eyes Only (v.Lord Leatherdale) naar 70,294%. Ook op de tweede plek een zoon van Lord Leatherdale: Hyatt onder Jeroen Okkema met 68,529%.
In het ZZ-Z waren de plaatsen 1,2 en 3 voor Britney Schut. Eerste met Deco (v. Painted Black) met 68,000%, tweede met Genius (v. Negro) met 66,500% en derde met Hello Negro (v. Negro) met 66,286%. Hello Negro en Genius zijn als jong paard verkocht via de Van Olst Sales, die binnenkort op vrijdag 19 april weer plaats zal vinden in Den Hout.

For Your Eyes Only: Lord Leatherdale x Concorde x Goudsmid
Hyatt: Lord Leatherdale x Rousseau x Flemmingh
Deco: Painted Black x Purioso x Overste
Genius: Negro x Lord Leatherdale x Clavecimbel
Hello Negro: Negro x Don Gregory x Rubinstein I