Glamourdale-dochter hoogste punten in IBOP

Glamourdale-dochter Koco Linda (vm.Tuschinski) van fokkers/eigenaren Jelke en Linda Heida uit Wolvega scoorde weer opvallend vandaag.

Afgelopen zomer mocht Koco Linda al een prachtige 4e plaats innemen tijdens de KWPN Kampioenschappen in Ermelo. Deze rassige dochter van Wereldkampioen Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) liep op zaterdag 6 april in Turnhout naar de hoogste score tijdens de IBOP-test. Franka Loos stuurde de extra bewegende merrie naar 83,5 punten. Stap en galop werden met een 8.5 beoordeeld en de voor de galop ontving ze zelfs een 9.0. Op alle overige onderdelen werd niet lager dan een 8.0 gescoord. Een prachtig eind resultaat voor deze nog jonge merrie.

Koco Linda: Glamourdale x Tuschinski x Voltaire-Fokkers; J. & L. Heida, Wolvega