Ontzettend veel belangstelling voor presentatie Van Olst Sales

DEN HOUT – Vanavond was het paardenbedrijf van Gertjan en Anne van Olst het decor voor de presentatie van de veilingcollectie van de Van Olst Sales. De 34 getalenteerde gereden dressuurpaarden, veelal afkomstig van eigen hengsten, werden onder de man gepresenteerd. Een groot aantal mensen uit binnen- en buitenland reisden af naar Den Hout om de veilingpaarden met eigen ogen te bekijken.

Gertjan over de avond: “Ik ben echt trots op wat we als team hebben neergezet. Niet alleen vanavond, maar al sinds we begonnen zijn deze collectie op te leiden. De paarden lieten zich goed zien. Dat is fijn om te zien aangezien de meesten nog niet zo super lang onder het zadel zijn en de entourage indrukwekkend was.”

De kwaliteitsvolle paarden trokken ook veel buitenlandse geïnteresseerden naar de presentatieavond. Hierover zegt de eigenaar van Van Olst Horses: “Het geeft veel vertrouwen dat ook onze buitenlandse klanten er vanavond bij waren. Je ziet dat het steeds moeilijker wordt een goed jong dressuurpaard te vinden. Zo’n veiling als deze is dan ideaal. Vrijdag is er nog een presentatie. ’s Avonds gaan we zien hoe geïnteresseerd de mensen zijn. Dat is toch ieder jaar weer spannend.”

Tweede presentatie: vrijdag 19 april – 15:00 uur

Veiling: vrijdag 19 april – 19:30 uur