Dark Legend wint Grand Prix Uden

Dark Legend (Zucchero x Tango) en Charlotte Fry wonnen zondag 5 mei de Grand Prix in Uden met 71%. In de Lichte Tour was er ook nog een derde plaats voor Charlotte en de Lord Leatherdale-zoon For Your Eyes Only.

“Een goede voorbereiding voor Compiegne”, aldus een tevreden Charlotte. Van 16 mei tot 19 mei wordt op het CDI5* in Compiegne de Landenwedstrijd gereden waarbij Charlotte Fry en Dark Legend in het Landen Team voor Groot Brittannië zijn opgenomen. “De wedstrijd in Uden was een mooie wedstrijd om te kijken waar we nu nog aan kunnen werken richting Compiegne”.

In de Lichte Tour scoorde Fry met de iets te enthousiaste For Your Eyes Only een mooie 3e plaats met 68,68%. “De serie ging jammergenoeg kapot en dat drukte de score flink”.

 

Dark Legend: Zucchero x Tango x Doruto-Fokker; Fam. Nobus-De Potter, Eede
For Your Eyes only: Lord Leatherdale x Concorde x Goudsmid-Fokker; Fam. Van Alphen, Gameren