Glamourdale hengst

Glamourdale dochter 9 voor galop tijdens IBOP Oosteind.

IBOP Oosteind

Dinsdag 17 December j.l. werd de IBOP verreden in Oosteind.  Van de 20 dressuurmerries slaagden er twaalf. Vijf van hen behaalde een score van 80 punten of hoger.

Luciene W ( v. Glamourdale uit Eluciene keur IBOP-dres van Tango , fokker W.A.J.G. van de Weerdt-Dreumel ) wist met 80.5 punten te slagen. “ De Glamourdale-dochter viel op met haar hele goede galop, waarvoor we een 9 hebben kunnen geven. Daarin gaat ze mooi bergopwaarts, heeft ze gedragenheid en ruimte.” Voor de fijne stap en draf prijken 8’en op haar lijst.

IBOP Tolbert

Tevens werd er op Dinsdag 17 December ook de IBOP in Tolbert verreden. Van de 14 dressuurmerries wisten er 11 merries te slagen, waarvan vier merries met 80 punten of hoger.

Met een totaal van 81 punten gaf de driejarige La Vida ( Everdale uit Ezuloma ster PROK van Tuschinski, fokker A. Arendz -Dronrijp) van K.J. Mulder uit Kantens goede blijk van haar aanleg. “ Deze Everdale-dochter heeft veel mechaniek in het lopen, beweegt met een aansprekend voorbeen gebruik en heeft veel schoudervrijheid. Ook gebruikt ze het achterbeen op een krachtige manier en heeft ze veel lichaamsgebruik. Aansluitend hebben we deze langgelijnde bloedmerrie van 80 punten voor exterieur kunnen opnemen in het stamboek en ster verklaren.”

 

Bron : KWPN.nl

 

Afbeelding : Glamourdale- Charlotte Fry

Glamourdale : v. Lord Leatherdale x Negro x Ahorn, Fokker : J.W. Rodenburg- Ouderkerk a/d IJssel

Everdale : v. Lord Leatherdale x Negro x El Corona , Fokker : P. Kluytmans – Tilburg

Luciene W : v. Glamourdale x Tango x United, Fokker : W.A.J.G. v/d Weerdt- Dreumel

La Vida : v. Everdale x Tuschinski x Sandro Hit , Fokker : A. Arendz- Dronrijp