Grandioze score in Prix st. George voor talentvolle Inclusive

Tijdens de subtopwedstrijd in Nispen bracht Charlotte Fry de bij het NRPS, KWPN en Oldenburg goedgekeurde hengst Inclusive, v. Everdale x Uptown gefokt door de fam. Enting uit Grolloo, uit in de Prix st George.

Na eerder al een dikke 73% gescoord te hebben tijdens het beoordelings- en meetmoment in Beesd deden ze er hier nog een schep bij bovenop. Met een mega score van 76,25% zette ze een nieuw persoonlijk record neer!

“Inclusive weet inmiddels wat er van hem verwacht wordt en wordt ieder keer weer ietsje beter. Het uiteindelijke doel is natuurlijke de ‘Grand Prix’, waarvoor hem niets in de weg lijkt te staan. Met scores als vandaag kijken we enorm uit naar de toekomst. Eén van onze doelen voor dit jaar is het WK voor Jonge Dressuurpaarden in Verden. In voorgaande jaren heeft hij hier ook aan meegedaan en we hopen dat hij daar dit jaar voor een verrassing kan gaan zorgen.”