Goede resultaten voor Elegance v. Negro bij Spaanse kampioenschappen

Tijdens de Spaanse kampioenschappen die afgelopen weekend plaatsvonden kwam Beatriz Ferrer Salat aan de start met de bij Van Olst Horses gefokte Elegance. Elegance stamt af van topvererver Negro en zijn moeder is de Lichte Tour en NMK merrie Reina (sportnaam Roos) v. Monaco x Sultan x Lector. Reina bracht al meerdere nakomelingen waaronder de Lichte Tour geklasseerde Dereina (sportnaam Doortje Subtilia) v. Negro.

Volle zussen van deze twee paarden hebben oa het talent Kingsdale v. Everdale en de NRPS gekeurde hengsten Evegro en Irvin gebracht. Uit de directe moederlijn komen verder oa de gekeurde hengsten Goldstar en Ferro en de internationale sportpaarden Pablo, Zian van Breederlust, Alonso, Dickens, Victor en de eerder genoemde Ferro.

In het Spaans kampioenschap wist de combinatie Elegance en Beatriz Ferrer Salat een percentage te behalen van 76,47% wat resulteerde in de overwinning