Diëgo (v. Negro) en Glenn (v. George Clooney) naar Portugal

Den Hout – Van Olst Horses heeft de 12 jarige KWPN hengst Diëgo (v. Negro x Don Gregory x Rubinstein, fokker M. van Berkmortel) en de driejarige gekeurde NRPS hengst “Glenn” (v. George Clooney x Everdale x Don Gregory, fokker J. Verboon uit Schipluiden) verkocht naar de in Portugal gevestigde “Wequador Stables”.

De zwarte Negro zoon Diëgo is door Anne van Olst Grand Prix uitgebracht en heeft buiten zijn sportcarriere in de fokkerij een heel goede reputatie opgebouwd. Onder andere via zijn zeer talentvolle en bijna Grand Prix klare zoon, de NRPS gekeurde en bij het KWPN aangewezen hengst Don Joe (v. Diëgo x Lord Leatherdale x Almox Prints) zullen de genen van Diëgo binnen de hengstenhouderij van Van Olst Horses behouden blijven.

Diëgo zal op zijn nieuwe “thuis” in Portugal zowel in de sport als in de fokkerij ingezet worden.

De zwarte George Clooney zoon “Glenn” is in 2017 geboren en dit voorjaar NRPS gekeurd. Glenn lijkt in alles een zeer beloftevol en talentvol dressuurpaard en zal in alle rust vakkundig afgericht worden.

De beide hengsten hebben na een voorspoedige reis, inmiddels hun nieuwe stallen in Portugal betrokken.

Video van de twee hengsten op hun nieuwe thuisbasis

 

Foto: Diëgo