Foto terugblik op het EK in Hagen

Tijd om terug te blikken op de zeer succesvolle week van Everdale en Lottie op het EK in Hagen! De combinatie heeft laten zien in topvorm te verkeren, en scoorde maar liefst drie PR’s. De foto’s in dit bericht zijn gemaakt door Equigeniek en Jon Stroud Media.

Op 7 september reden Lottie en Everdale de Grand Prix proef, die telde voor de landenwedstrijd. De combinatie reed een ijzersterke proef en dit resulteerde in een PR van maar liefst 77.671%! Teamgenoot Gareth Hughes reed naar 74.394%. Op woensdag 8 september kwamen teamgenoten Carl Hester en Charlotte Dujardin aan start. Voor Carl en En Vogue was er 74.848% en Charlotte en Gio scoorden 79.829%. Dit resulteerde uiteindelijk in een zilveren medaille voor het Britse team!!!

De volgende dag stond de Grand Prix Special op het programma. Wederom een fantastische proef. Zoals Lottie zelf zegt: ‘The ride of our lives, Everdale was amazing’. Ook een PR in de Special: 78.146% en een vijfde plaats in het sterke deelnemersveld.

Op vrijdag hadden de paarden een welverdiende dag vrij. Zaterdag was het tijd voor het laatste onderdeel: de Grand Prix Freestyle. Lottie en Everdale dansten naar maar liefst 84.721%, opnieuw een PR en een vijfde plaats. We zijn super trots op deze twee talenten!

Bekijk hier de video van de Grand Prix Freestyle

Inmiddels is Everdale weer thuis in Den Hout. Lottie is alweer gearriveerd op de volgende internationale wedstrijd. Deze week komt ze aan start op het CHIO Aachen met Glamourdale en Dark Legend!