Dag 2 Aken:

De vrijdag staat in het teken van de Grand Prix 5* die Lottie zal rijden met Dark Legend. Later in de avond zal ze starten met Glamourdale in de Grand Prix Special 4*.

Als één van de laatste starters in de Grand Prix mochten Lottie en Dark Legend hun proef rijden. Dit concours is het eerste concours waar “Darkie” aan de start komt na een lange pauze. Als reservepaard ging hij mee naar de quarantaine voor de Olympische Spelen in Aken en op deze grond maakt hij zijn rentree.
Vol power betraden ze het stadion en maakten direct indruk bij hun binnenkomst. Een foutloze proef volgde waarbij het duo liet zien dat er rekening gehouden kan worden met deze combinatie in de toekomst. Een hele mooie 76,717% was het resultaat en een knappe tweede plaats!

Vanavond om 19.25 zal ze aan de start komen met Glamourdale in de Grand Prix Special 4*.