Idwinaretto (v. Everdale) naar Yvonne Losos de Muniz

De 8 jarige merrie Idwinaretto gaat naar de Olympische amazone Yvonne Losos de Muniz. Idwinaretto (Everdale x Johnson, gefokt door P. Dolfsma) werd in Nederland geboren, en is samen met haar moeder verkocht aan Lickley Horses in het Verenigd Koninkrijk. In 2017 maakte ze als vierjarige haar wedstrijddebuut onder Darren Hicks. Daarna heeft Van Olst Horses de merrie aangekocht.

Vervolgens kwam ze terecht bij Katarzyna Milczarek in Polen. De merrie werd opgeleid richting de Grand Prix. Onder Hubert Jankowski werd de merrie Pools kampioen in de ‘Developing Prix St Georges horse class for 7 – 8-year old horses’.

De merrie zal haar carrière nu voort gaan zetten onder Yvonne Losos de Muniz. Yvonne omschrijft haar als een grote merrie met veel power en uitstekende bewegingen.

We wensen de combinatie veel succes!

Foto: Charlotte Fry & Everdale op het EK in Hagen