Drukke dagen voor Lottie Fry tijdens de KWPN Hengstenkeuring

De aankomende KWPN Hengstenkeuring te ’s-Hertogenbosch (3 en 4 februari), beloven drukke dagen te worden voor Charlotte Fry. De jonge hengsten van Van Olst Horses, Secret Lover (v. Secret x Fürstenball fokker: B.Zumbruch, Wangerland (Duitsland) en O’Frederic (v. For Romance I x Fidertanz fokker: Heike Schulte, Eggermühlen, Duitsland) zullen op vrijdag 3 februari hun opwachting maken onder het zadel van Lottie Fry.

Daarnaast zal vrijdag Glamourdale als FEI nr.1 en Wereldkampioen 2022 en 2018 in het zonnetje worden gezet. Natuurlijk mag Kjento hier niet ontbreken, hij zal gehuldigd worden als “KWPN paard van het jaar 2022”.

Een geweldige erkenning voor deze tweevoudige wereldkampioen, een eer die al eerder zijn stalgenoten Negro en Glamourdale ten beurt viel.

De jonge talenten

Daarnaast zullen op zaterdagavond 4 februari de toppers Nalegro (Painted Black x Negro fokker: J. Hanse, Burgh Haamstede/Van Olst Horses) en Nacho (v. Negro x Krack fokker: S. Maakenschijn, Chaam) tijdens de finale Hengstencompetitie Klasse L door Lottie gereden worden.