Hengstenshow 2023

Mooi weer, publiek wat in grote getale aanwezig was, hengsten die zich top lieten zien en piepjonge veulentjes die de harten stalen van menig bezoeker. Kortom alles voor een top hengstenshow!

Wat was het een mooie dag! Na alle perikelen rondom de corona pandemie van afgelopen jaren konden we dit jaar weer een echte show organiseren in Den Hout. Vorig jaar besloten we last minute een show te houden die goed bezocht werd maar we dachten dat het wel eens iets drukker kon gaan worden dit jaar…
‘S ochtends om half elf stond de eerste bezoeker op het erf, maar om iets voor twee stond er een file vanaf het dorp naar Van Olst Horses! De tribune liep vol en toen iedereen een plekje had gevonden rond de ring kon de show om 14.15 dan eindelijk beginnen! In een vlot tempo volgenden de hengsten elkaar op waarbij Gertjan bij iedere hengst het commentaar verzorgde. Bert de Ruiter wist op zijn bekende wijze de hengsten aan te kondigen en het publiek van informatie te voorzien.
Alle hengsten lieten zich top zien, waarbij een enkeling een moment nodig had om te wennen aan deze atmosfeer, maar al snel onverstoorbaar hun talenten lieten zien.

Hieronder een kleine impressie van de dag, meer foto’s en video’s volgen later deze week!