Zilveren medaille voor Lottie en Glamourdale

Een zinderende slotdag van het EK dressuur in Riesenbeck eindigde met een fantastische zilveren medaille in de kur op muziek! In het uitverkochte stadion was het warm, er was geen zuchtje wind in de weide omtrek te bekennen maar dit leek het publiek niet te deren. Iedere combinatie werd aangemoedigd en kon rekenen op een stevig applaus na afloop van de proef. En hoe verder de wedstrijd vorderde hoe luider het publiek werd…

Op de muziek van de “Best of Britain” kur, lieten Lottie en Glamourdale zien waarvoor ze gekomen waren, een absolute topproef neer te zetten. En het duo was in vorm!
Fantastische ruim scharende draf appuymenten, een zeer goede passage, piaffes als een klokwerk en dan natuurlijk de galop! Wederom werden er 10-en gegeven voor de uitgestrekte galop en de wisselserie’s! Ook de pirouetten waren uit het boekje en tijdens de laatste AC lijn werden Lottie en Glamourdale luid aangemoedigd door het publiek die de maat van de muziek kracht bijzetten met een oorverdovend applaus!
Met een score van 92,379% wisten ze hun persoonlijk record weer aan te scherpen en kwamen uit op een waanzinnige tweede plaats!