Nalegro wint de tweede wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie met 88,2 punten

Net als tijdens de eerste wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie werd de klasse M gewonnen door Nalegro (Painted Black x Negro) onder Charlotte Fry.

De jury bestond tijdens deze wedstrijd uit Marian Dorresteijn en Sven Rothenberger. Zij gaven de hengst een hele mooie cijferlijst met 9’s voor de imponerende galop en de totaalindruk.  “Dit is echt een powerhouse, een paard met een geweldig sterk achterbeen”, zegt Marian enthousiast. “De stap heeft een goede overstap en veel kracht. Hij heeft een hele actieve manier van stappen en blijft heel goed zuiver. De draf kenmerkt zich ook door de kracht, daarin toont hij de mogelijkheden om gemakkelijk terug te komen op het achterbeen. Vandaag was de galop een hoogtepunt met veel bodem en goede verruimingen, waarna hij heel mooi terugkomt op het achterbeen.”

Naast Nalegro kwamen ook Nacho (Negro x Krack C) onder Charlotte Fry en Everest (Especial x Negro) met Phoebe Peters in actie.
Nacho kreeg een mooi puntenaantal van 83,2 en Everest kreeg 82,8 punten voor zijn verrichting.

Klasse L
In de klasse L kwam Charlotte Fry aan de start met Secret Lover (Secret x Fürstenball). Hij behaalde een mooie gedeelde 3e plaats met 84,4 punten. “Dit is een heel vlijtig paard dat een patente indruk maakt. Hij heeft een mooie, constante en lichte aanleuning met een goede lengte in de hals. De stap wordt getoond met goed lichaamsgebruik en een mooie overstap. De draf is lichtvoetig en actief met een mooi voorbeengebruik. In galop zagen we heel veel buiging in de gewrichten en blijft hij goed gesloten.”
O’Frederic (For Romanxe x Fidertanz) kreeg met Charlotte Fry een mooie score van 81,4 punten