Nalegro, Everest en Nacho geselecteerd voor de 3e observatie WK Young Horses

Het Nationaal Hippisch Centrum stond afgelopen week 2 dagen in het teken van de tweede selectie voor het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden.
De selectiecommissie heeft uit de aanmeldingen per leeftijdscategorie 12 paarden geselecteerd.
De paarden die geselecteerd waren tijdens het eerste selectiemoment, liepen deze week de Preliminary Test in Ermelo. Deze selectie was eveneens het instroommoment voor de wildcards, deze paarden werden in de Final Test aan de selectiecommissie getoond. Na de proeven, was er ruimte voor een korte training.

Lottie werd met 3 hengsten geselecteerd voor het derde selectiemoment:
– Everest (Especial x Negro). Fokker: Van Olst Horses, Den Hout
– Nalegro (Painted Black x Negro). Fokker:  Joop Hanse, Burgh-Haamstede en Van Olst Horses, Den Hout
– Nacho (Negro x Krack C). Fokker: Sandra Maakenschijn, Chaam

Op dinsdag 16 juli vindt het derde selectiemoment plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Tijdens deze selectie wordt de Final Dressage Test verreden. Na afloop van deze observatie worden de paarden bekendgemaakt die zijn geselecteerd voor het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op 4 t/m 8 september in Ermelo.