Chippendale-zonen winnen in Nispen

Op zondag 28 april was onze dressuurstal goed vertegenwoordigd op de subtop wedstrijd in Nispen. De Chippendale (Lord Leatherdale x Negro)-zonen Crosby (mv.Flemmingh) en Giovanni (mv.Scandic) wonnen beiden een proef.

De Prix St. Georges werd gewonnen door Giovanni met Franka Loos die met een keurige foutlose proef 69,04% scoorden. Plaats 2 was voor de debuterende Antonio Liaz Zandio met Crosby. Zij scoorden op hun eerste concours samen 68,30%. Antonio en Crosby starten ook nog Inter I en wonnen de rubriek gelijk met 66,76%. Op plaats 4 eindigde nogmaals Franka Loos, deze keer met de De Niro-zoon George Clooney en behaalde 66,54%. Plaats 5 was voor Anne Van Olst die ook haar debuut beleefde met Graaf Leatherdale T (66,10%).

 

Giovanni: Chippendale x Scandic x Negro-Fokker; C. van Etten, Galder

Crosby: Chippendale x Flemmingh x Ferro-Fokker; Fam. Deenen, Heijen

George Clooney: De Niro x Wolkentanz x Forrest xx-Fokker; U. Lahmann, Wittingen

Graaf Leatherdale T: Lord Leatherdale x Kennedy x Bustron-Fokker; W. Timmers, Volkel

 

 

Foto: Crosby en Antonio