George Clooney goedgekeurd voor Hannover

De KWPN en Oldenburg goedgekeurde hengst George Clooney (De Niro x Wolkentanz) is nu ook voor Hannover gekeurd.

De De Niro-zoon begint zelf, maar ook met zijn nafok meer en meer op te vallen. Afgelopen zondag, 12 mei, wist George Clooney samen met Franka Loos boven de 70% te scoren in de Prix St. Georges. Ook laat hij thuis veel aanleg zien voor de zwaarste oefeningen als piaffe en passage.
Uit zijn eerste jaargang komen meerdere opvallend presterende paarden; Keano (mv.Lord Leatherdale) won de Prinsenstad jonge paarden competitie in Delft. Kidman (mv.Lord Leatherdale) behaalde 90 punten voor de draf tijdens de stamboekopname en Killer (mv.Tolando) scoort regelmatig een top-3 plaats in jonge paarden wedstrijden.

Tijdens de Van Olst Sales 2019 werden er wederom meerder nakomelingen van George Clooney goed verkocht. Opvallend was Legolas T (mv.Tolando) die naar Tsjechië is vertrokken. Ook Laptop (mv.Lord Leatherdale) en Legend (vm.Negro) zijn 2 zeer opvallende paarden uit de tweede jaargang van George Clooney.
George Clooney voert “vrij” bloed voor de Nederlandse fokkerij en brengt zeer moderne sportpaarden met veel uitstraling en 3 bovengemiddelde gangen.

 

George Clooney: De Niro x Wolkentanz x Forrest XX x Western Star
Meer informatie: