Lord Leatherdale-zoon veilingtopper

Op de Brightwells eliteveiling in Groot-Brittannië bracht Jackson van de Lettencouter (Lord Leatherdale x Fiderhit) het meeste geld op. De tienjarige Lichte Tour-ruin werd voor 52.000 pond (59.951 euro) afgeslagen aan Britse kopers.

Lord Leatherdale (Lord Loxley x Ferragamo x Anmarsch) komt zelf steeds weer naar voren als vererver van opvallende nakomelingen. Dolman (Lord Leatherdale x TCN Partout) loopt internationaal Grand Prix met Jordi Domingo (ESP) en is in de race voor een teamplaats voor het Europees Kampioenschap in Rotterdam later dit seizoen. In de Prix St. Georges vallen Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro), Graaf Leatherdale T (Lord Leatherdale x Kennedy) en Hyatt (Lord Leatherdale x Rousseau) momenteel op. De tophengst Everdale (Lord Leatherdale x Negro) laat inmiddels ook zijn talenten op internationaal Grand Prix niveau zien.