Fantastisch internationaal Grand Prix debuut Everdale

Van 16 tot 19 mei wordt het CDI Compiegne (FRA) verreden waar Charlotte Fry o.a. Everdale aan de start brengt.

Everdale (Lord Leatherdale x Negro) en Charlotte Fry maakten vandaag een fantastisch debuut in de internationale Grand Prix tijdens het CDI3* in Compiegne. In een groot deelnemersveld van 32 deelnemers gingen zij vanmorgen als allereerste van start. Met veel indrukwekkende onderdelen maar ook nog wat ring-onervarenheid op dit niveau wist het duo een geweldig gereden proef neer te zetten en imponeerde de jury met 70,41% tijdens hun aller eerste internationale Grand Prix proef.
“He was a very good boy, en liet zoveel goede dingen zien. We beginnen samen nog maar net op dit niveau dus voor nu ben ik dik tevreden”, aldus een dolblije Lottie.

Onze preferente topvererver Negro (Ferro x Variant) was sterk vertegenwoordigd in de top 5 van de drie-sterren Grand Prix. Winnaar was Johnson-zoon Eddieni, met de Zweedse Malin Wahlkamp-Nilsson, die net als Everdale gefokt is uit een dochter van Negro.

Everdale: Lord Leatherdale x Negro x El Corona-Fokker; P. Kluytmans, Tilburg